ANKARA / KEÇİÖREN - Bağlum Şehit Yakup Çapat Anadolu İmam Hatip Lisesi

İsmet TÜRK - Müdür Vekili

1973 Bayburt Doğumluyum.İlkokulu Samsun Cumhuriyet İlkokulunda,Ortaokul ve Liseyi ise Samsun İmam Hatip Lisesinde okudum. 1991 yılında Ankara Üniv. İlahiyat fakultesini kazandım.1996 yılında Trabzon İli çaykara Uzungöl İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başlayıp aynı kurumda 9 yıl görev yaptım. Bu süre içerisinde 1998/1999 yıllarında Ardahan Yukarı Gündeş ilköğretim Okulunda Asker Öğretmenliğimi yaptım. 2005 yılında Amasya Suluova Mehmet Bilgili ilköğretim okuluna tayinim çıktı.7 yılda burda görev yaptıktan sonra 2012 yılında Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesinde göreve başladım. 2014 yılında Bağlum Abdulhakim Arvasi İmam Hatip Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2015 yılı Ocak ayında ise Bağlum Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür yardımcısı olarak görevlendirildim.2023 Eylül ayında Bağlum Ş.Yakup Çapat AİHL de Müdür vekili olarak görevlendirildim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.