ANKARA / KEÇİÖREN - Bağlum Şehit Yakup Çapat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

-2.DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ "30.04.2024 SALI SAAT : 14:00"

-SINIFLAR BAZINDA YAPILACAKTIR

- 2009 yılnda Öğretmenlik hayatına başlayan  2014 yılında da okulumuza

Arapça Öğretmeni olarak atanan öğretmenimiz ŞÜLE YÜKSEL ÖZER 2019 yılında yakalandığı amansız

hastalığa yenik düşmüş 24 Nisan 2024 Çarşamba günü vefat etmiştir.

-Okulumuz adına Kendisine Allah'tan rahmet acılı ailesine baş sağlığı dileriz.

-Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz ile  beraber okumuş olduğumuz HATMİ ŞERİF-İ bu gün

Cuma namazından sonra dualayarak ruhuna hediye eyledik.

ALLAH KABUL ETSİN,RUHU ŞA'D OLSUN.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda bir şenlik havasında kutlandı. Öğretmen ve öğrencilerimizin etkin katılımıyla okulumuzun

yanındaki Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait spor sahasında önce kutlamalar düzenlendi. Ardından da çeşitili spor yarışmaları düzenlendi. Öğrencilerimizin

ve öğretmenlerimizin piknik organizasyonu ile programımız sona erdi.

Nis

-Her dönem arası planladığımız kamp programımız ile bu ara tatilde de varız.

-Ders ortamı dışında öğrencilerimizle onlıne buluşarak hem teknolojiyi faydalı kullanma hem de daha samimi bir ortam yaratma çabamız devam etmekte.Her ara tatil döneminde yaptıgımız gibi bu dönemde de amacımız öğrencilerimize her daim yanlarında olduğumuzu hissetirebilmek.

Mrt

Bağlum Şehit Yakup Çapat A.İ.H. Lisesi olarak özellikle Ramazan Programlarımızda aktif görev alan öğrencilerimizle

bu senede geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik. özellikle programın düzenlenmesinde katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Savaşları Kutlama Programımız okulumuz konferans salonunda coşku ile kutlanmıştır.  Okul Müdürümüz İsmet Türk

programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının yanısıra öğrencilerimizin hazırladığı şiir ve konuşmalar ve kısa film gösterisi ile programımız tamamlanmıştır.

25.03.2024-04.04.2024 İKİNCİ DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

-DETAYLI SINAV  TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.

- TÜRKİYE VE İL GENELİ ORTAK SINAVLAR SINAV TARİHLERİMİZİN İÇERİSİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mrt

-RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITILMAK ÜZERE

"RAMAZAN KOLİLERİ OLUŞTURUP,GİZLİLİK ÜZERE DAĞITIMINI SAĞLADIK".

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN  ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZE TEŞEKÜR EDİYORUZ.

-DENİZ FENERİ DERNEĞİNİN ANKARA LOJİSTİK MERKEZİNDE PAKAETLEME YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

-İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ

"MURAT TOPAL VE MEHMET MERT TÜMTÜRK" TARAFINDAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA VERİLEN SUNUMLARINDAN ÖTÜRÜ , TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

'Türk'ün Özü Akif'in Sözü' teması çerçevesinde  12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF'İ

ANMA PROGRAMI'mız okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

01-07 Mart "Deprem Haftası" kapsamında öğrencilerimizin "Afete Hazırlık” konusunda farkındalıklarının

ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla Keçiören ilçesi genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen Deprem

Tahliye Tatbikatımız  07.03.2024 saat  10.10' da gerçekleştirilmiştir. Öncesinde tüm sınıflarımızda gerekli içerikler

akıllı tahtalarımızda izlettirilmiştir.

Mrt

OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROGRAMI dahilinde okulumuz öğretmenlerinin de katkıları ile 06.03.2024 günü tüm öğrencilerimize çorba ikramımız gerçekleşmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

-RAMAZANIN İLK GÜNÜNÜN

NEŞESİNİ

HASRETİNİ

HEYECANINI

BERABERCE TATTIK....

10.30'da

Anadolu Medeniyetleri Müzesi arkeolog eşliğinde gezildi ve öğrenciler Anadolu medeniyeteleri hakkında  bilgilendirildi .

13.00'te  Ankara'nın başka bir  tarih müzesi olan  İş Bankası İktisadî ve  Bagimsızlik müzesine geçildi  .Rehber eşliğinde Cumhuriyet sonrası yaşanan gelişmeler ve bankanın tarihçesi hakkında bilgi edinildi.

Saat14.00'te gezinin son durağı olan Türk siyasi hayatının birçok önemli olayına tanıklık etmiş ve yakın zamanda müzeye çevrilen  Ankara Palas'a geçildi.Buradaki gezimizin  ardından okula dönüş yapıldı .

Şbt

28.02.2024 TARİHİ İTİBARİ İLE OLKULUMUZ HAFIZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN RAMAZAN MUKABELEMİZ BAŞLAYACAKTIR.