OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL DAVETİYESİ

Sayın Velimiz;

Okulumuzun 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 01.10.2024 Salı günü saat 16.00 de okulumuz KONFERANS SALONUNDA yapılacaktır.

Eğitim-Öğretim başarıyı arttırıcı çalışmalarımıza okul-aile arasındaki bağları güçlendirici birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım. (18.09.2024)

19.09.2024 37

GÜNDEM MADDELERİ:

1.     Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

2.    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.    Okul Müdürü Ferudun BALCI’nın Açılış Konuşması,

4.    Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

5.    Okul Aile Birliği Yönetim Faaliyet Raporunun okunması, OYLANMASI

6.    Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI

7.    Tahmini Bütçenin okunması ve okunması, OYLANMASI

8.    Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

9.    Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula yetki verilmesi ve OYLANMASI.

10.  Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

11.   Okulun işleyişi ile ilgili hususlarda görev alacak O.A.B. üyelerinin belirlenmesi

12.  2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sene başı öğretmenler kurulunca alınan kararların, Değişen Yönetmelik /Yönergeler hakkında açıklama duyurulması ve görüşülmesi.

13.  Okul Kültürünün Gelişimi, Sosyal Etkinlik Çalışmaları ve salgın hastalıkları hakkında bilgilendirme yapılması

14.  Dilek ve Temenniler,

15.  Velilerin öğretmenler ile görüşmesi,

16.  Kapanış.

NOT: TOPLANTI YETER SAYISI OLMADIĞI TAKDİRDE 08.10.2024 TARİHİNDE AYNI YERDE ve SAAT İKİNCİ TOPLANTI YAPILACAKTIR.

19-09-2024

Adres:
Bağlum Şehit Yakup Çapat Anadolu İmam Hatip Lisesi Kafkas Mah. Özde Sok. Blok No13E Keçiören / ANKARA